Атмосферното налягане през деня слабо ще се понижи и ще

...
 Атмосферното налягане през деня слабо ще се понижи и ще
Коментари Харесай

Синоптиците обявиха идната седмица перфектното време за море, но с една неприятна изненада

 

Атмосферното налягане денем едва ще се намали и ще бъде близо до междинното за месеца. През нощта ще бъде ясно и съвсем безшумно, а утре (понеделник) отново слънчево, в следобедните часове с краткотрайни нараствания на облачността. Максималните температури ще са сред 30 и 35 градуса, в София - към 30 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология - Българска академия на науките.

Над Черноморието също ще бъде слънчево. Ще духа бриз. Максималните температури ще са 29-31 градуса. Температурата на морската вода ще е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде един - два бала.
 
Над планините ще бъде слънчево, след обяд - с краткотрайни нараствания на облачността, само че дъжд е малко евентуален. Ще духа слаб вятър, най-вече от североизток.

Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 24 градуса, а на 2000 метра - към 16 градуса.
 
Във вторник и сряда ще е слънчево, към и след обяд - с краткотрайни нараствания на облачността. През първия ден на обособени места в североизточните и в централните планински региони ще превали и прегърми, през втория - краткотрайни превалявания с гръмотевици са вероятни и в останалата част от страната, на повече места в източните и планинските региони.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР